Кристијан Вијери напустио Аталанту

Бивши фудбалски репрезентативац Италије Кристијан Вијери напустио је екипу Аталанте, два месеца пре завршетка такмичења у Серији А.

Вијери се у последње време нашао на мети критика навијача, због чега не само да је отишао из клуба, већ је напустио и град Бергамо. Аталанта је на свом сајту објавила да је са играчем споразмуно раскинула уговор.

"Желим да захвалим Аталанти на шанси коју сам добио ове сезоне, као и у ранијим приликама када сам носио дрес овог клуба", наводи се у Вијеријевом саопштењу.

Вијери, који има 35 година, ове сезоне одиграо је девет утакмица за Аталанту и постигао два гола. У богатој каријери играо је за Јувентус, Интер, Милан, Лацио, Фиорентину, Монако и Атлетико Мадрид.

После 29. кола у Серији А, екипа Аталанте налази се на десетом месту на табели са 29 бодова мање од водећег Интера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи