Читај ми!

Александар Лутовац емотивно се опростио од Партизана

Александар Лутовац, доскорашњи фудбалер Партизана, после три и по године напустио је Хумску и прешао у Рид. Он је са аустријским клубом потписао уговор на годину и по дана, уз опцију продужетка на још једну.

Лутовац је у Партизан стигао 2019. године, а пре тога је наступао за Фудбалски клуб Рад и успешно је бранио боје клуба са београдске Бањице од 2015. године.  

"Свакоме ко пише овакве редове није ни најмање пријатно, јер то значи да одлази из клуба који воли. Али, оно што сви знамо је да живот некада понуди нове изазове и да ми, једноставно, морамо да их прихватимо, посебно у спорту. То не значи да љубав према клубу престаје, напротив - још је већа, јер кад се растајеш од некога, тек тада осетиш све емоције, па и бол, који имаш у том тренутку. Моје емоције ће вечно бити усмерене према Партизану, свакој особи запосленој у клубу", изјавио је Лутовац.

Донедавни фудбалер Паризана ове сезоне је уписао 17 мечева, постигао је један гол и два пута асистирао. 

"Ми смо породица која је водила своје борбе 24 часа сваког дана и никада није посустала - ни када су нас отписивали. Оно што знам је да сви моји саиграчи, у свакој сезони, дају свој максимум, поштујући и волећи свети грб. Зато, будите уз њих, као подршка, као аплауз. Довољно имамо оних који нису уз нас, зато је потребно да сви ми - који волимо Партизан, будемо око њега. Верујте у тим, верујте у момке, шефа, сваког појединца, јер то су шрафови који са вама могу да гурају Парни ваљак. Верујем у победу и увек ћу бити са вама", поручио је 25-годишњи фудбалер.

Фудбалски клуб Рид из Аустрије тренутно се налази на претпоследњем месту Бундеслиге.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво