Читај ми!

Роналдо: Јунајтед ме издао, неки људи желе да ме отерају

Манчестер Јунајтед ме издао, направили су црну овцу од мене. Немам поштовања за менаџера Ерика тен Хага, јер ни он нема за мене. Још неки људи из клуба желе да ме отерају, изјавио је Kристијано Роналдо.

Он је у ексклузивном видео интервјуу са познатим британским новинаром Пирсом Морганом отворено разговорао о ситуацији у клубу и чињеници да је већи део досадашњег дела сезоне провео на клупи.

"Људи морају да знају истину, Јнајтед жели да ме отера. Не само тренер, него још неки људи из клуба ме нису желели поново у Јунајтеду. Напредак откад сам дошао не постоји, а клуб после одласка Сер Алекса Фергусона није се ниста променио. Желим најбоље клубу, зато сам и дошао, али неке ствари унутар клуба не помажу му да дође до нивоа на којем су Сити, Ливерпул, а сада и Арсенал. Овакав клуб мора да буде на врху, а то тренутно није", изјавио је Роналдо.

Он је цитирао речи чувеног сликара Пикаса како морате нешто уништити да бисте поново саградили.

"Ако желе да почну од мене то је најмањи проблем. Волим Јунајтед, навијаче, они су на мојој страни, али клуб мора много тога да промени ако жели да крене напред. Сер Алекс то зна најбоље. Људи који то не виде су слепи", поручио је Роналдо, који ће готово извесно после Мундијала у Kатару напустити Олд Трафорд.

уторак, 07. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара