Џон Тери ражалован

Џон Тери, после серије скандала, више није капитен енглеске фундбалске репрезентације, одлучио Фабио Капело. Траку чекају Џерард, Лампарт и Фердинанд.

Фабио Капело је изгубио живце и одузео капитенску траку Џону Терију, па у реду за новог "скипера" Енглеске чекају Стивен Џерард, Френк Лампард и Рио Фердинанд.

"После дугог размишљања, одлучио сам да је најбоље да Терију одузмем капитенску траку. Иако се он као вођа тима на терену увек понашао веома позитивно и професионално, морао сам да донесем овакву одлуку у интересу репрезентације Енглеске", рекао је Капело.

"У потпуности поштујем одлуку Капела. Наставићу да дајем све за Енглеску", рекао је Тери, који је био капитен репрезентације Енглеске од 2006. године.

Капело и Тери су у петак после подне разговарали о развоју ситуације око серије скандала које је последњих месеци изазвао капитен Челсија, и до данас, репрезентације, а посебно о поседњем о његовој вези са девојком бившег саиграча Вејна Бриџа.

Острвски медији су осули силну паљбу на Терија због читавог случаја тражећи да се склони са места капитена репрезентације, а читаву ствар је, како јавља "Скај спортс", прекинуо Капело дан пошто се вратио са скијања у Швајцарској.

Енглеска следећу утакмицу игра 3. марта против Египта на Вемблију, до када ће бити и изабран нови капитен.

Капело је објаснио да када је изабрао Терија за капитена изабрао је и Рија Фердинанда за његовог заменика и да сада нема разлога да мења своју одлуку.

Фердинанд такође има "мрље" у каријери. Пропустио је Европско првенство 2004. године и био је осам месеци кажњен јер се није појавио на допинг тесту

Британски медији јављају да је састанак Капело-Тери трајао свега 12 минута, након чега је саопштено да је стуб одбране Челсија и репрезентације остао без траке, што би могло представљати значајан психолошки ударац за овог сјајног играча пред недељни лондонски дерби са Арсеналом.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво