Јокановић: Нама је бод слађи

Тренер фудбалера Партизана Славиша Јокановић рекао је да је бод против Црвене звезде "слађи" његовом тиму него градском ривалу.

"Видели смо добар меч. Ривал је био много организованији и опаснији у првом полувремену, а нас као да је пекла лопта. У другом полувремену смо показали карактер и са много воље и жеље дошли до бода, који је за нас слађи него за ривала", рекао је Јокановић новинарима после 1:1 у 18. колу Супер лиге.

Јокановић није много желео да коментарише да ли његовом тиму није признат чист гол, али је казао да се судијске грешке стално дешавају.

"Ривал је у другом полувремену имао и прилике да осигура победу, пошто смо много ризиковали, али ми је деловало да су они само чекали да се утакмица заврши. Добра ствар је и што смо сада повећали предност над првим пратиоцем", рекао је Јокановић.

Први пратилац на табели је Војводина, која је изгубила од Напретка 2:1 и сада заостаје пет бодова за лидером.

Тренер Звезде Чедомир Јаневски оценио је да је данашњи дерби био леп и да је његов тим контролисао меч до 60. минута. 

"Утакмица је била тешка и тврда, а ми смо до 60. минута имали све у својим рукама. Желели смо да нападамо и стварамо шансе, а гол смо дали из прекида, што нам је била наша лоша страна у првом делу сезоне", рекао је Јаневски.

"Партизан је од 60. минута почео да напада, створили су две шансе, али смо и тада имали неколико ситуација да решимо утакмицу. Најважније је да смо остали у трци за титулом. Жао ми је навијача и играча, али морају да буду концентрисани до последњег судијског звиждука", рекао је Јаневски.

Звездин капитен Ненад Милијаш рекао је да су са стадиона сви изашли задовољни. "Овај бод, међутим, не мора ништа да значи, јер има много да се игра до краја првенства. У наставку шампиона можемо и ми да губимо бодове, али се надам да ће то ипак бити Партизан", рекао је Милијаш.

Стрелац изједначујућег гола Алмани Мореира казао је да његов тим мора да поправи игру. "На данашњој утакмици две ствари су биле невероватне: навијачи и бод који смо освојили. Ипак, ако желимо да будемо поново шампиони, морамо да играмо много боље од овога и сви смо тога свесни", рекао је Мореира.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво