Читај ми!

Коријере дело спорт: Влаховић дефинитивно у Јувентусу

Италијански лист говори о трансферу као готовом – изузимајући завршне уговорне формалности. Српски нападач ће, у договору вредном 70 милиона, већ ове зиме обући црно-бели дрес тима из Торина и одмах заузети своје место у нападу екипе коју предводи Масимилијано Алегри.

Како наводи Коријере дело спорт, Влаховић напушта Фјорентину годину дана пре истека уговора, што се свакако не допада навијачима Фјорентине ("Поштовање се не завређује головима" – уз неколико псовки – написано је на банеру окаченом у близини стадиона у Фиренци).

Убрзању договора допринео је реми Јувентуса и Милана (0:0) у недељу увече.

У овом клубу сматрају да им је управо нападач какав је Влаховић, који се овог месеца често доводио у везу и са Арсеналом, неопходан како би надоместили нешто слабији почетак сезоне и изборили пласман у Лигу шампиона наредне године.

Пауло Дибала још се није договорио о продужетку сарадње и његов даљи статус је неизвестан, док се верује да Алваро Мората, који је у својој последњој години позајмице из Атлетико Мадрида, није нападач који гарантује превелики број голова у сезони.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво