Читај ми!

Случајност или нова фудбалска тактика Јунајтеда - пожарним алармом против Аталанте

Фудбалери Аталанте играју вечерас против Јунајтеда у Лиги шампиона (21.00, РТС1), а претходне ноћи сан им је био поремећен због пожарног аларма који се шест пута огласио у хотелу у којем је одсела делегација италијанског клуба.

Често се у прошлости дешавало да навијачи "лумпују" испред хотела у којем су смештени играчи противничке екипе, али оно што се десило у Манчестеру, пред дуел Јунајтеда и Аталанте у Лиги шампиона, отишло је корак даље.

Наиме, у хотелу у којем је одсела делегација тима из Бергама, пожарни аларм огласио се рано ујутру и то чак шест пута - у 4:51, 5:00, 5:36, 6:11, 6:31 и 7:13.

Остали гости хотела били су непријатно изненађени, а цео случај на друштвеним мрежама обзнанила је Роксана, супруга фудбалера Аталанте Руслана Малиновског.

"Догодило се баш када је наш тим стигао и то усред ноћи. Мислите да је то случајност? Ја не. Очекујем да наши навијаче подрже тим у реваншу, а можда се иста ствар догоди одједном и у италијанском хотелу"поделила је Роксана путем Инстаграма.

"Ђаволи" се налазе у серији лоших резултата, због чега се све отвореније говори о отказу менаџеру Олеу Гунару Солскјеру, па није немогуће да је неко од радника хотела, загрижени навијач Јунајтеда, нашао начин како да помогне екипи.

Аталанта је тренутно прва на табели Групе Ф са 4 освојена бода, док је Јунајтед трећи са бодом мање.

Утакмица трећег кола на програму је вечерас од 21.00 сат на "олд Трафорду", уз директан пренос на Првом програму РТС-а, док се меч истих екипа у Бергаму игра 2. новембра.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво