Читај ми!

Меси се у сузама опростио од Барселоне: Тешко ми је

Чувени аргентински фудбалер Лионел Меси емотивно се опростио од Барселоне, клуба у ком је провео 21 годину. На питања новинара о даљем наставку каријере и најавама у медијима о преласку у ПСЖ, рекао је да још ништа није договорено.

Меси и каталонски клуб нису наставили сарадњу после истека уговора, а Аргентинац је на стадиону Камп ноу одржао конференцију за медије и у сузама се опростио од Барселоне.

"Не знам шта да кажем, нисам спреман за ово и тешко се носим с овим. Последња година била је веома тешка због ситуације од прошлог лета. Моја породица и ја веровали смо да ћемо остати овде, јер ово је мој дом. Овде нам је било сјајно, али морам да кажем збогом", рекао је Меси у сузама.

Он је поручио да му је ово један од најтежих дана у каријери и да се нада ће се једног дана вратити како би клубу донео нешто ново.

"Прошле године сам хтео да одем, али ове нисам. Увек сам био потпуно искрен у вези са свим и морам да напустим клуб који волим. Цео живот сам овде, од 13. године и након 21 године одлазим с мојом породицом, са моја три мала каталонска Аргентинца. Ово је мој дом, хвала вам. Хвала свим мојим садашњим и бившим играчима и свима у клубу", казао је Меси.

После званичног саопштења о растанку са Барселоном, спекулисало се да ће Меси да настави каријеру у Пари Сен Жермену.

"То је могућност, али још ништа није дефинитивно. Ни са ким се ништа нисам договорио. Имао сам много телефонских позива, неколико клубова је било заинтересовано. Ништа још није одлучено, али разговарамо", рекао је Меси на питање о ПСЖ-у.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије