Изабрани председници региона ФСС

Ратко Боровница изабран је за новог председника Фудбалског савеза Војводине. Драган Ђорђевић остао је на функцији председника Источног региона,док је Душан Секулић изабран за председника Западног региона. Радивоје Ђуровић нови је председник Фудбалског савеза Београда.

Досадашњи председник Источног региона Фудбалског савеза Србије Драган Ђорђевић добио је нови мандат на тој функцији, док је Радивоје "Рака" Ђуровић је био једини кандидат за председника ФСБ, пошто јенекадашњи репрезентативац Југославије, а потом и тренер, Станислав Караси, одустао од избора и напустио салу "Старог ДИФ-а" у Београду.

Изборној Скупштини присуствовало је 35 од укупно 36 делегата.  Избори у Фудбалском савезу Србије завршиће се 15. јула, када ће Скупштина те организације изабрати и ново руководство.

Скупштина ФШ има 80 чланова.  Фудбалски савез региона западне Србије Скупштини ФШ даје 12 делегата, Источни регион 10, Војводина осам, а Београд три.  Једног представника даје и Фудбалски савез Косова и Метохије, по 12 делегата се бира из редова учесника Суперлиге и Српске лиге, док је Прва лига, односно други ранг такмичења у српском првенству, заступљена са 13 представника.

Удружења судија и тренера дају по три делегата, а мали, женски и базични фудбал по једног.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи