Кристијано Роналдо мора на операцију

Најбољи играч Манчестер Јунајтеда, по многима и света, Португалац Кристијано Роналдо мораће следеће седмице на операцију због проблема са чланком.

После специјалистичких прегледа који су обавили клупски и лекари репрезентације Португала констатовано је да хирушка интервенција не може да се избегне. Хитроногог нападача после операције очекује пауза од шест седмица, тако да двадесет трогодишњи Роналдо, који је дане одмора са девојком провео на Сардинији,  највероватније неће бити спреман за почетак сезоне у Премијер лиги 16. августа.

Још није познато да ли ће Португалац остати у екипи актуелног првака Европе и шампиона Енглеске, пошто Реал Мадрид малтене по сваку цену жели да ангажује Роналда. Краљевски клуб не пита за цену, а вредност трансфера могла би да износи и око 85 милиона еура. Званичан став Манчестер Јунајтеда је да Португалац није на продају. Роналда уговор за клуб са Олд Трафорда веже још четири године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво