Ранијери: "Навијачи би променили мишљење о Станковићу"

Клаудио Ранијери, тренер торинског фудбалског гиганта Јувентуса, жели у тиму капитена репрезентације Србије Дејана Станковића, али би у том случају имао проблем са навијачима.

Ранијери је изјавио је да би, да се само он пита, Станковић већ појачао редове његовог тима. Јувентус је јавно изразио интересовање за фудбалера Интера, али су се трансферу успротивили навијачи торинског тима. Они су незадовољни што је Станковић, када је 2004. године одлазио из Лација, изабрао Интер уместо Јувентуса, иако је имао понуде оба клуба.

"Уверен сам да би навијачи променили мишљење после две или три утакмице Станковића за Јувентус", рекао је Ранијери за данашње издање дневника "Коријере дело Спорт".

"Са Станковићем у тиму бих имао више могућности, пошто он може да игра на свакој позицији на средини терена, има јак ударац, снажан је, технички и тактички обучен, може да доноси брзе одлуке... Он је комплетан играч", додао је тренер Јувентуса.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво