Кипар-Србија, 18 00 ТВ2

Жигић и Луковић не играју на Кипру

Нападач Расинга из Сантандера Никола Жигић неће моћи због повреде да брани боје државног тима Србије на међународном турниру на Кипру.

Жигић је повредио мишић примицач на првенственој утакмици шпанске Примере у суботу против мадридског Реала, тако да га селектор Радомир Антић није уврстио у састав за меч са домаћом селекцијом Кипра од 18 часова у Никозији. ФСС је потврдио да Антић неће позивати ниједног играча као замену за високог нападача.

Селектор нашег државног тима је, међутим, због повреде дефанзивца Удинезеа Александра Луковића одлучио да накнадно позове левог бека римског Лација Александра Коларова и он се придружио репрезентативцима на припремама у Лимасолу.

Репрезентативце је на Кипру дочекало кишовито и ветровито време са температуром од 15 степени, а прогнозе указују да ће бити лепо и сунчано време.

Како РТС сазнаје, наши најбољи фудбалери су одржали тренинг у Лимасолу. На тренинг није изашао Немања Видић који је осетио умор, али ће бити у конкуренцији за меч са домаћином. Сви остали играчи су тренирали, укључујући и Невена Суботића који још увек нема право играња за Србију. Тренинг је трајаo око један сат.

Србија се у уторак од 18.00 (РТС 2) на националном ГСП стадиону у Никозији састаје са домаћином Кипром, док у истом термину у Лимасолу играју Словачка и Украјина.

Утакмице за коначан пласман на турниру су на програму у среду.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи