Читај ми!

Лалатовић: Звезда није непобедива, знамо њихове мане

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да ће његов тим ићи на победу у дербију 34. кола Суперлиге Србије против Црвене звезде, упркос томе што би лидер победом освојио четврту узастопну шампионску титулу.

Новосађани ће у четвртак од 18.55 гостовати београдским црвено-белима на стадиону "Рајко Митић", а тренер Војводине истиче да његов тим самоуверено улази у дерби врха табеле.


"Ово је дерби кола, играју први против трећег. Сви знамо како је Звезда играла у Европи и колико доминира у нашем првенству. Знамо колико су супериорни, имају велики фонд играча, имају сјајног тренера, појединце које могу да реше меч у сваком тренутку. Ми сигурно не идемо у Београд са белом заставицом, јер немамо шта да изгубимо, пошто смо у позицији да смемо да допустимо да изгубимо све до краја, на шта сам посебно поносан. То се десило последњи пут такође када сам ја био тренер, када смо имали 15 бодова више од следећег иза нас на табели и ево сада када сам опет ја ту.", рекао је Лалатовић за клупски сајт.

Лалатовић сматра да његова екипа треба растерећено да игра и проба да изненади домаћина који ће бити под притиском да мора добити овај меч на свом терену.

"Звезда јури неки рекорд, али екипа која буде боља нека победи. Увек постоје шансе, јер није Звезда непобедива. Има огромне врлине, али има и мане. Ми идемо у Београд са жељом да победимо, али неће бити лако. Звезда је у овом тренутку јако организована и моћна. Имају моћну управу и играчки кадар, али увек постоји могућност да се сваки тим на терену победи. Имају 90 одсто врлина, али знамо и њихових 10 одсто мана, које желимо да искористимо.", истакао је Лалатовић.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара