Читај ми!

Барселони једно полувреме против Билбаоа довољно за Куп краља

Фудбалери Барселоне освојили су шпански куп, пошто су у Севиљи са 4:0 савладали екипу Атлетика из Билбаоа. Каталонци до трофеја стигли фантастичном игром у другом полувремену, у којем су постигли сва четири поготка.

Готово 60 минута утакмице у Севиљи, у финалном мечу Купа краља, мреже су мировале, а онда је за пола сата Барса срушила све наде Баскијаца да могу до трофеја.

Очигледна је била намера екипе Атлетика да одигра затворен и тврд меч, у чему су и успели у већем делу сусрета, али је квалитет Барселоне на крају дошао до изражаја, па је Роналд Куман освојио први трофеј у сезони.

Мрежу Атлетика начео је Антоан Гризман у 60. минуту, да би само три минута касније на 2:0 повисио Френки де Јонг, па је већ тада било јасно да ће Барса доћи до трофеја.

Остало је само да се у листу стрелаца упише Лионел Меси, што је Аргентинац урадио два пута – у 68. и 72. минуту утакмице.

Меси је тако успео да постигне 30 или више погодака у сезони 13. узастопну годину, док је у финалним мечевима у Купу краља чак девет пута тресао мрежу противника.

Барселони до краја сезоне предстоји велика борба за освајање шампионске титуле, а Каталонци су тренутно трећи на табели Ла Лиге, са два бода мање од Атлетика и једним од Реала.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво