Читај ми!

Ајакс гостује у Риму, Арсенал против Славије у Прагу

У четвртак су на програму реванш мечеви четвртфинала Лиге Европе. Вероватно најзанимљивији дуел, који можете у директном преносу да пратите на Радио-телевизији Србије (21.00), јесте онај који играју Рома и Ајакс.

Домаћи тимови у првим мечевима четвртфинала Лиге Европе нису успели да забележе тријумфе и, сходно томе, предстоји им тежак – или барем тежи – задатак у реванш мечевима.

Међутим, уколико постоји један тим који делује способан да двомеч преокрене то је свакако Ајакс, који је у првом дуелу у Амстердаму против Роме одиграо веома квалитетно, али, а ово наравно чак није ни реткост у фудбалу, добру игру није успео да претвори у тријумф.

Екипа Паула Фонсеке није у самоом врху италијанске Серије А, али је португалски тренер, по доласку из Шахтјора, успео да креира тим веома јасног идентитета, са веома прецизним законитостима у игри. Када то све функционише, као против Ајакса у првом мечу, то уме и веома лепо да изгледа, осим што доноси резултат.

Дакле, јасно је да нас очекује једна веома интересантна утакмица.

У осталим мечевима састају се Манчестер Јунајтед – Гранада (2:0), Славија Праг – Арсенал (1:1) и Виљареал – Динамо Загреб (1:0).

Сви мечеви су на програму у 21.00. 

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво