Љајић у Фиорентини

Млади репрезентативац Србије и играч Партизана Адем Љајић наставиће каријеру у италијанској Фиорентини, ексклузивно сазнаје РТС. Трансфер потврдили и Партизан и Фиорентина.

Фиорентина купује још једног фудбалера Партизана. Након Стевана Јоветића, у Фиренцу се упутио и Адем Љајић.

Трансфер младог Љајића у клуб из Фиренце потврдио је и портпарол Партизана Марко Вјетровић.

"Данас је у Фиренци постигнут договор између Партизана и Фиорентине, по којем ће Адем Љајић у наредне четири и по године ностити дрес љубичастих из Фиренце. Сигурно да је клуб у овом тренутку изашао у сусрет најбољој понуди", рекао је Вјетровић.

Млади репрезентативац Србије отпутовао је у Италију где би већ у четвртак требало да обави лекарске прегледе. 

"Адем Љајић ће сутра проћи лекарске прегледе, након чега ће и званично ставити параф на уговор са новим клубом. Ми смо задовољни, такође и Адем Љајић и сигурно да ће у наредне четири и по године показати своју праву вредност", рекао је Вјетровић за РТС.

Такође, на званичном сајту црно-белих стоји да су председник клуба Драган Ђурић и генерални секретар Дарко Грубор у уторак у Фиренци окончали преговоре.

Партизан није саопштио финансијске детаље трансфера, а београдски медији објавили су да је у питању сума између седам и осам милиона евра.

И на званичном сајту Фиорентине потврђено је да ће Љајић обући љубичасти дрес у овом прелазном року.

Љајић ће се тако придружити бившем саиграчу из Партизана Стевану Јоветићу, који је такође из редова српског Шампиона отишао право у Фиренцу. 

Талентовани фудбалер Партизана рођен је 29. септембра 1991. године у Новом Пазару, а у редове Партизана дошао је 2005., са свега 14 година.

Љајић је ове зиме био на корак од Манчестер јунајтеда, са којим је потписао и предуговор, и чинило се да је посао вредан десет милиона евра готова ствар.

Међутим, "ђаволи" су у последњем тренутку одустали од куповине младог Србина, највероватније због астрономског дуга, али је један од најталентованијих младих фудбалера Европе врло брзо нашао замену за Олд трафорд.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво