Читај ми!

Почели разговори о Холандовој будућности, Рајола у Барселони и Мадриду

Менаџер Мино Рајола боравио је у Барселони, где је разговарао са Жоаном Лапортом о потенцијалном трансферу Ерлинга Холанда у екипу каталонског гиганта. Након Басрелоне, Рајола и свита се упућују за Мадрид.

У друштву чувеног менаџера био је и Ерлингов отац, Алфи Холанд, а разговори су протекли у пријатељском тону, објавио је добро обавештени новинар Фабрицио Романо.

Наравно, ништа још није договорено, али нови председник Лапорта представио је пројекат у којем би млади Норвежанин био окосница око којег би се градила нека нова Барса.

Рајоилу очекује разговор и са осталим европским великанима, који стоје у реду да ангажују норвешко чудо од детета, али, како ствари сада стоје, међу тим клубовима није минхенски Бајерн.

Након Барселоне, Рајола и преговарачка екипа упутила се за Мадрид, а очекује се састанак и са Јунајтедом, Ситијем, Челсијем и ПСЖ-ом.

Рајола је ове седмице разговарао и са челницима Борусија, која још није одредила висину обештећења за Холанда овог лета, с обзиром да откупна клаузула почиње да важи од 2022. године.

Холанд се сматра једним од најталентованијих младих нападача на свету, уз Килијана Мбапеа, а предвиђа му се светла будућност.

Свој таленат и фудбалско умеће Норвежанин је показао наступајући за аустријски Салцбург (16 утакмица - 17 голова) и немачку Борусију (36 утакмица - 34 поготка), која ће тешко моћи да одоли налетима великих европских клубова.

Холанд у јулу пуни 21 годину.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво