Читај ми!

Пикси је вратио култ репрезентације, њега треба потврдити у Азербејџану

Фудбалери Србије завршавају прву репрезентативну акцију утакмицом против Азербејџана у Бакуу, чиме ће бити стављена тачка на три меча у новом квалификационом циклусу за Светско првенство 2022. у Катару. Србија гостује код Азербејџана од 18 часова, а ток сусрета и кретање резултата пратите на нашем порталу.

"Орлови" су у Баку стигли у сјајном расположењу, после одличних резултата на почетку квалификација – победе над Републиком Ирском и великим ремијем са Португалијом.

Екипа коју води Драган Стојковић је прво направила преокрет против Ираца, а онда се сјајним другим полувременом вратила у окршају са актуелним европским прваком, иако је губила 0:2.

Србија је почела да личи да селекцију коју желимо да гледамо и Пикси је очигледно, својим знањем и харизмом, почео да враћа тај чувени култ репрезентације.

Све до сада учињено требало би да добије потврду против Азербејџанаца, против којих ће, према речима селектора, делегацију чекати изузетно тешка утакмица.

"Екстремно тешка утакмица и екстремно тежак противник чекају нас у Азербејџану и са тим сазнањем морамо да уђемо у утакмицу и завршимо је на начин на који желимо", истакао је Стојковић.

Домаћи тим, који предводи селектор Ђани Де Бјази, не налази се у доброј форми, пошто је доживео два узастопна пораза.

Азербејџан је на претпоследњем месту у групи А без бодова, исто као и споменута Ирска, док Србија и Португалија имају по четири.

У другом мечу наше групе од 20.45 Португалци гостују код Луксембурга.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара