Аџић: Стеван Рељић последње појачање

Спортски директор фудбалског клуба Црвена звезда Иван Аџић изјавио је да је доласком Стевана Рељића из Рудара из Пљеваља јануарски прелазни рок дефинитивно завршен за београдску екипу.

"Прелазни рок је и дефинитивно завршен, сада мирно чекамо старт припрема и насатавак сезоне. Рељић ће појачати конкуренцију на позицији левог бека и као и сви играчи који су ове зиме стигли имаће шансу да докаже да заслужује Звездин дрес", казао је Аџић за клупски сајт.

Рељић ће потписати уговор на три и по године, а у петак ће званично бити представљен као ново појачање Звезде.

"Једва чекам да обучем дрес и да почнем припреме. Доживео сам велику сатисфакцију. Кад ме је Аџић први пут позвао заиста нисам могао да верујем да ће снови постати стварност. Сада морам да покажем да нисам дошао на Маракану да бих попуњавао број", навео је Рељић.

Фудбалери Црвене звезде ће припреме за пролећни део сезоне, у коме ће покушати да задрже прво место на табели српске Јелен Супер лиге, почети у суботу у Београду. Шесторица нових играча из зимског прелазног рока, према речима Аџића, појачаће конкуренцију на свакој позицији.

"Циљ је направити конкуренцију од минимум два играча на свакој позицији. Тиме се добија квалитет и могућност да се издржи ритам среда - субота, који нас све очекује на пролеће због припрема репрезентације за Мондијал", казао је Аџић и најавио и одласке појединих играча.

"Играчки кадар ће бити на оптималном броју, по захтевима шефа струке... Носиоци игре остају, ту се јављају имена једног или два играча које траже европски клубови. Онима са мањом минутажом ћемо помоћи да више играју као позајмљени играчи или да оду даље, да буду продати али по повољним условима", нагласио је Аџић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво