Тотенхем распаметио Јунајтед, 1:6 на "Олд Трафорду"

Фудбалери Тотенхема савладали су Јунајтед на Олд Трафорду резултатом 6:1 (4:1) у мечу четвртог кола Премијер лиге.

Тотенхем је максимално искористио играча више од 29. минута, после кога је постигао још три гола до краја сусрета. Домаћин није имао решења за игру екипе коју води Мурињо. Поготово одбрана гола деловала је немогућа са играчем мање, а гост је претио са свих позиција. Нешто мирнији темпо у наставку резултирао је са нешто мање голова у мрежи Јунајтеда. На крају убедљива победа гостију.

Тим из Манчестера је сјајно отворио утакмицу. Први напад и пенал, још није истекао први минут игре. Марсијала је у казненом простору оборио Санчез и судија Тејлор је без размишљања показао на белу тачки. Бруно Фернандес је био сигуран са креча.

Следећи напад, и Тотенхем у четвртој минути стиже до изједначења. После гужве у казненом простору на лопту је налетео Ндомбеле и снажним ударцем сместио је иза Де Хее.

Седми минут, 1:2. Кејн је брзо извео слободан ударац на десној страни и пронашао Сона, који бежи чувару, потом се нашао очи у очи са Де Хеом, уследио је лоб ударац и Тотенхем долази до преокрета.

Сјајну прилику пропустио је Рашворд у 20. минуту. Успео је да се избори са чуваром, упути ударац, превари голмана, али се лопта од стативе одбила у поље.

Реванширао му се Орије у 26. минуту, када је искористио дијагоналу Кејна и сам улетео у казнени простор, међутим, његов ударац Де Хеа је успео да одбрани. Тотенем је у овом периоду буквално опседао гол домаћина, који се грчевито бранио.

Због ударања Ламеле, тачније узвратио је ударац, Марсијал је зарадио директан црвени картон и од 29. минута Јунајтед је играо са играчем мање. Чини се престрого досуђено искључење, или су оба играча морала у свлачионицу.

Већ у 30. минуту Тотенхем је искористио играча више и повео са 3:1. Изгубљена лопта на ивици шеснаестерца, Сон се наша у прилици на око седам метара, повратна лопта за Кејна који је снажним ударцем закуцао лопту у мрежу.

Нови гол гост је постигао у 37. минуту. Добар пас Сисока на десну страну за Оријеа који  проналази Сона, а овоме није било тешко да проследи лопту у мрежу.

Још неколико шанси пре свега за Тотенхем до одласка на одмор, али више није било промене резултата.

Пети гол за Тотенхем. У 51. минуту Орије је добио лопту улетео у казненим простор и снажним ударцем матирао голмана Јунајтеда.

Пенал за Тотенхем у 78. минуту игре, Погба је оборио Дејвиса, чист пенал. Кејн је сјајним ударцем погодио мрежу - 6:1.

Премијер лига четврто коло:

Субота:
Челси - Кристал Палас 4:0
Евертон - Брајтон 4:2
Лидс - Манчестер сити 1:1
Њукасл - Барнли 3:1

Недеља:
Лестер - Вест Хем 0:3
Саутемптон - ВБА 2:0
Арсенал - Шефилд 2:1
Вулфс - Фулам 1:0
Манчестер јунајтед - Тотенхем 1:6
20.15 Астон Вила - Ливерпул

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара