Кад фудбал играју Ноле, Тим, Зверев, Тео, Биковић, Гаги ...

На стадиону ГСП Полета код Куле Небојша одигран је ревијални фудбалски меч познатих. Учествовали су тенисери учесници Адрија тура, глумци, кошаркаши и бројне познате личности. Иако је резултат био у другом плану тенисери су победили уметнике са 3:2.

Терен ГСП Полета одавно није имао оволико звезда на једном месту. Ђоковић, Теодосић, Биковић, Тим, Зверев, Милошевић и многи други увеличали су својим присуством догађај на Дорћолу.

Лепа прилика за дружење и забаву на фудбалском терену. "Озбиљне" савете давао је Саво Милошевић, док су га помно пратили остали учесници.

Најбројнији су били тенисери, учесници Адрија тура. Иако су данас допутовали у Београд, Доминик Тим и Алексадар Зверев учествовали су и на овој ревијалној представи. Тим је предходно стигао и да тренира у ТЦ Новак.

Поред Новака Ђоковића, Доминика Тима, Александра Зверева, Дамира Џумхура ту су били и Душан Лајовић, Виктор Троицки, Миомир Кецмановић и остали тенисери. Учешће су узели и глумци Милош Биковић и Драган Гаги Јовановић, као и кошаркаш Милош Теодосић.

Искоришћена је прилика за забаву, дружење и релаксацију. Сви присутни имали су прилику да уживају у фудбалском умећу оних којима фудбал није професија, али воле овај спорт. Нису изостали атрактивни потези, лепа додавања и занимљиве ситуације пред оба гола.

Тенисере је предводио Новак Ђоковић, а још у екипи су били Ђорђе и Марко Ђоковић, Дамир Џумхур, Доминик Тим, Александар Зверев, Виктор Троицки, Филип Крајиновић, Душан Лајовић, Петар Ђукић, Андрија Кузмановић, Драган Јовановић Гаги, Карлос Гомез-Ерера и Саво Милошевић

Уметничку селекцију чинили су Ведран Благојевић, Бојан Васковић, Александар Радојичић, Милош Петровић Тројпец, Игор Миљковић, Милан Митровић, Рајко Шарић, Виктор Савић, Миодраг Анђелковиц, Лука Табашевицј, Никола Глишицј, Лазар Ђукиц, Мј", Данијел Цехранов, Марко Ђуровски, Бранислав Лалић и Марко Гиздавић.

 

 

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара