Милијаш: Антић се није бавио фудбалом, он је живео фудбал

Ненад Милијаш губитак ментора Радомира Антића није могао речима да опише. Дуго је радио и живео са њим и сваки тренутак проведен са Мистером сматра непроцењивим искуством.

„Након синоћњег сазнања да нас је напустио Мистер, остао сам без текста, јер стварно не постоје речи којима бих објаснио бол коју сам осетио у том тренутку."

„Радомир Антић је неко ко је довео мене у А репрезентацију, да дебитујем. После тога сам имао прилику да сарађујемо, чак и да живим са њим у Кини. Стварно, сваки минут времена проведен са њим је био драгоцен за мене. Многе ствари сам научио од њега, и просто то је био човек који зрачи харизмом. Много је било лепо проводити време са њим. Јако ми је тешко да сада причам о свим тим стварима."

„Мистер је неко ко се није бавио фудбалом, он је просто живео фудбал. За њега је фудбал био део живота. Увек је било три телевизора, три утакмице. Фудбал уз породицу. Породица је била нешто њему најбитније. Госпођа Вера најбитнија, син и ћерка и унуци наравно. Он је покушавао да пренесе свима нама да је породица стуб свега и да то треба чувати и да је то нешто најбитније у животу", закључио је Милијаш.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво