Фудбал у Србији пред празним трибинама

Фудбалске утакмице у Србији биће игране пред празним трибинама, објавила је премијерка Ана Брнабић на конференцији за медије и истакла да ће се домаће првенство играти без присуства публике.

Премијерка је рекла да је став стручњака да је то више психолошко важно, него што има неког стручног оправдања, будући да су фудбалске утакмице манифестације на отвореном.

"Супротно савету струке, одлучили смо да не дозволимо публику на фудбалским утакмицама", рекла је Брнабићева.

"У 13 часова на седници Владе Србије донећемо одлуку о забрани публике на фудбалским утакмицама", рекла је премијерка.

Поред Србије, фудбал пред празним трибинама играће се у Црној Гори, Мађарској, Турској, Израелу, Пољској, Русији, Шкотској, Украјини...

Она је додала да је у неким земљама дозвољено присуство публике на мечевима, али да у том случају постоје посебне мере којих се публика придржава, попут оних да је продаја карата само електронска, да је свако друго место попуњено...

С друге стране, Премијер лига, Серија А, Ла Лига, Лига 1, Бундеслига (од уторка), Лига шампиона, Лига Европе, лиге у Хрватској, БиХ, Словенији, Аустрији, Швајцарској, Бугарској, Румунији, Чешкој, Грчкој, Данској, Норвешкој неће се играти до краја марта или до средине априла.

среда, 29. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије