Марадона одушевљен игром Ди Марије за Бенфику

Селектор аргентинске фудбалске репрезентације Дијего Армандо Марадона изјавио је да је одушевљен игром фудбалера Бенфике Анхела ди Марије на утакмици португалског Лига купа против Оланенсеа.

Ди Марија је одиграо последњих 25 минута тог меча, а постигао је и леп гол за победу Бенфике од 4:1. "Није много играо, али је показао велику жељу да буде у репрезентацији, због чега сам изузетно срећан", изјавио је Марадона, који је био почасни гост на утакмици.

Ди Марија је 2007. дебитовао за младу репрезентацију Аргентине, играо је прошле године за национални тим на Олимпијским играма у Пекингу. "Гаучоси" су тада у финалу победили Нигерију, а једини гол постигао је управо Ди Марија.

Током боравка у Португалу, Марадона се срео и са играчима Порта Лисандром Лопезом и Лучом Гонзалесом, који су такође кандидати за дрес репрезентације Аргентине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи