Ибишевић теже повређен

Првотимац Хофенхајма и репрезентативац Босне и Херцеговине Ведад Ибишевић теже је повредио колено на пријатељској утакмици против Хамбургера и према првим проценама лекара могао би да пропусти остатак сезоне.

Клупски лекари су саопштили да је најбољи стрелац лидера у шампионату Немачке највероватние покидао лигаменте колена, а прецизна дијагноза биће постављена након снимања.

Ибишевић ће се данас вратити из Шпаније, где се Хофенхајм припрема за наставак сезоне, а сутра ће га прегледати лекари у Хајделбергу и тада ће бити познато да ли ће морати да иде на операцију.

"Ово је жесток ударац за нас. Уколико Ведад не буде могао да игра до краја сезоне, бићемо принуђени да у наредних петнаестак дана пронађемо другог нападача, али тако доброг сигурно нећемо наћи", рекао је шеф стручног штаба Хофенхјама Ралф Рангник.

У првом делу сезоне Ибишевић је постигао 18 голова у 17 утакмица и један је од најзаслужнијих за  вођство донедавно готово непознатог сеоског клуба у шампионату Немачке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи