Одлучујући меч за титулу у Италији без публике због коронавируса

Шест мечева у италијанском фудбалском првенснтву, укључујући и велики дерби између Јувентуса и Интера, биће одиграно без публике због ширења коронавируса, саопштило је Министарство спорта Италије.

Министар спорта Винћенцо Спадафора потврдио је да ће утакмице 26. кола Серије А бити одигране без присуства публике због ситуације са коронавирусом у тој земљи, односно у регијама Ломбардија, Венето и Пијемонт.

Без навијача протећи ће и један од највећих дербија у Италији у ком се састају Јувентус и Интер, који може да одлучи о титулу шампиона, а трибине ће бити празне и на мечевима Удинезе - Сампдорија, Милан - Ðенова, Парма - СПАЛ, Сасуоло - Бреша и Сампдорија - Верона.

Спадафора је истакао да ће се мечеви у другим регијама Италије одиграти по плану.

Сусрет шеснаестине финала Лиге Европе између Интера и буграског Лудогореца на Сан Сиру такође ће се играти без навијача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи