Убедљиве победе Mанчестер јунајтеда и Вулфса

Фудбалери Манчестер јунајтеда убедљиво надиграли Вотфорд са 3:0 у 27. колу и дошао до петог места на табели Премијер лиге. Идентичним резултатом, такође на свом терену, славили су и фудбалери Вулверхемптона у дуелу са Норичем.

Иако су Фудбалери Вотфорда добро почели меч на Олд Трафорду Манчестер јунајтед је до предности дошао у 42. минуту из једанаестерца који је Бруно Фернандеш претворио у предност од 1:0.

У другом полувремену се ситуација поновила, а гости су постигли и погодак у 54 минуту који је поништен јер је после консултације ВАР технологије констатовано играње руком. У наставку су домаћини појачали притисак и головима у 58. и 75. минуту дошли до убедљивих 3:0.

Овом победом Манчестер јунајтед је дошао до пете позиције на табели и тренутно имају бод више од Тотенхема и Шефилд јунајтеда. 

На домаћем терену славили су и фудбалери Вулверхемптона који су такође убедљиво са 3:0 надиграли Норич али је у њиховом дуелу било далеко мање неизвесности.

Домаћини су већ у 19. минуту повели голом Диога Жоте који је десетак минута касније постигао и други гол за убедљиву предност од 2:0.

Већ на почетку другог полувремена Раул Хименез је постигао и трећи гол за коначну победу Вулверхемптона који је тренутно осми на табели.

После ових очекиваних пораза тимови Вотфорда и Норича остају на претпоследњем и последњем месту на табели.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво