Милошевић: Не бих имао срца да зауставим Тошића

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да би волео да Зоран Тошић и даље остане у клубу, али ако жели да се још једном опроба у иностранству неће имати срца да га у томе спречи. Пред меч са ТСЦ-ом, субота 16.00 часова, сеф стручног штаба црно-белих је нагаласио да је ТСЦ постао екипа за Европу.

"И људски, а и тренерски, као неко кога је Тошић много задужио откако сам шеф стручног штаба Партизана, нећу га заустављати ако је његова идеја да оде, јер, то заслужује. Разговарао сам са људима из клуба, видећемо шта ће се десити. Много нам је Бамби донео, потребан нам је, али не бих имао срца да га спречим, ако одлучио да се још једном опроба у иностранству. Морам и у томе да га подржим", рекао је МИлошевић на конференцији за медије.

Милошевић је прокоментарисао и како би на екипу утицао одлазак једног од главних фудбалера.

"Време је показало да се без сваког може. Трудимо се да задржимо најбоље што имамо, успели смо практично да сачувамо читав тим, али могло је да се деси да неко плати 15 милиона за Садика, па да морамо да се сналазимо. Играли смо јесенас такав фудбал да добијамо доста понуда за играче, било да им је 17 или да су старији од 30 година. Ово је још један доказ", поручио је Милошевић.

Партизан у суботу у 22. колу Суперлиге гостује екипи ТСЦ из Бачке Тополе.

"Било је тешко против њих у Београду (1:1), одмах су показали да имају такмичарски менталитет и континуитет. Постали су екипа за Европу, а с обзиром да су пре неколико година били у трећој јасно је да то није случајност већ производ континуираног рада и развоја", поручио је МИлошевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво