Џајић: Волим да видим пуну "Маракану"

Почасни председник ФК Црвена звезда Драган Џајић изјавио је да се нада како ће на утакмици против Војводине, на дебију тренера Дејана Станковића пред домаћим навијачима, трибине да буде пуне.

Дејан Станковић дебитово је победом на клупи Црвене звезде против Чукачког од 2:0 на Бановом Брду.

"Међу Звездиним навијачима поново је у моди парола "мобилизација звездаша", тако да пред меч са Војводином треба очекивати доста публике. Наши навијачи развили су транспарент против Чукаричког и позвали све звездаше на утакмицу у суботу. Та група која стално долази волела би да буде још више навијача. Волим да видим пуне трибине, добру атмосферу, праву звездашку. Кад их има више, Звезда има обавезу да игра боље, квалитетније, пожртвованије. Верујем се да ће бити више публике", рекао је Џајић.

Према његовим речима утакмица против Чукаричког на Бановом брду била је за Црвену звезду психолошки много тешка.

"То је био деби Дејана Станковића на клупи нашег клуба. Деки је с великом одговорношћу и свим оним што прати почетак његове тренерске каријере био под великим притиском. Све се завршило како треба и веома сам задовољан. Такође, меч су одиграла три млада играча. Петровић је у Звезди већ шест месеци, а Гаврић и Николић су дебитанти. Њих двојица су положили испит. Психолошки то много значи и за њих, за новог тренера, а највише за клуб", закључио је Џајић.

Утакмица 22. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Војводине игра се у суботу од 18 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво