Морињо: Изгубили смо 1:0, а не 10:0

Менаџер Тотенхема Жозе Морињо није био разочаран након пораза од Лајпцига. Његова екипа је у Лондону поражена резултатом 1:0 у првом мечу осмине финала Лиге шампиона.

Искусни португалски стручњак може да буде задовољан што "певци" нису убедљивије поражени, али и игром пруженом у последњих 20 минута меча.

"Хајде, молим вас, шта мислите под тим 'прави Спарси'?", одговорио је Морињо на питање да ли је његова екипа играла како треба у последњем делу меча, па наставио:

"Хајде да будемо верни нашим момцима и кажемо да су дали све од себе."

Морињо верује да његова екипа може до преокрета у Немачкој.

"Резултат – 1:0 је 1:0, није 10:0. Утакмица је отворена, једноставно је. Не бисмо били први тим који је изгубио 1:0 код куће, а онда победио у гостима. Зашто то не бисмо урадили?", упитао је Морињо.

Тотенхем је у меч са Лајпцигом ушао са великим бројем проблема, пошто је без два најбоља нападача – Харија Кејна Хјон-Мин Сона.

Лукаш Моура је био најистуренији у среду увече, а на клупи је као замену имао само Ерика Ламелу.

"Ламела није тренирао једном са екипом (у последњем периоду). То је играч којег сте видели на терену последњих 20 минута. Лукас и Бергвајн су били веома уморни, а то су једини играчи који ће у недељу моћи да нам играју (против Челсија у Премијер лиги). Оно што ми улива наду је добра атмосфера и менталитет мојих играча", јасан је био "Посебни".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи