Одговор Ситија на Уефину казну: Оптужбе нису истина

Извршни директор Манчестер ситија Феран Соријано рекао је да оптужбе Уефе да је клуб озбиљно кршио правила лиценцирања и финансијског фер-плеја нису истините, као и да ће учинити све да то и докаже. Сити најавио жалбу Суду за спортску арбитражу.

Манчестер сити је кажњен новачно са 30 милиона евра, као и са две године забране играња у Уефиним такмичењима, али у клубу са "Етихада" тврде да су оптужбе лажне.

"Навијачи могу да буду сигурни у две ствари. Прва је да су оптужбе неистините, друга да ће клуб урадити све што је потребо да то и докаже", рекао је извршни директор грађана Феран Соријано.

Соријано је истакао да су рачуни "грађана" често проверавани и да је "све чисто".

"Ми смо стабилан и профитабилан клуб, немамо дугова. Тражимо сада решавање процеса на фер начин и надам се да це све бити готово пре лета, а до тада идемо својим уобичајеним путем. Пеп Гвардиола је упознат о свему, али он и екипа су концентрисани на утакмице", закључио је Соријано.

Одлука није коначна, пошто Сити има право жалбе, а очекује се да коначну реч да Суд за спортску арбитражу у Лозани којем ће "грађани" уложити жалбу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи