Нејмар: Да су ме доктори пустили раније да се вратим на терен…

Бразилски фудбалер Нејмар "оптужио" је клупске докторе да му нису дозволили да се раније врати на терен после повреде ребра и да је то главни разлог његове лоше партије у дуелу осмине финала Лиге шампиона против Борусије у Дортмунду.

Бразилац Нејмар био је стрелац јединог гола ПСЖ-а у поразу од Борусије у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона, али један од најбољих фудбалера света сматра да је за његову бледу партију крив докторски тим клуба.

"Није прошло како сам замислио. Нисам играо последње четири утакмице, а то је била одлука клупских доктора. Нажалост, морао сам то да прихватим. Није ми се свидела таква одлука, на крају је испало лоше по мене и по саиграче", рекао је Бразилац.

Нејмар је пропустио претходне мечеве због повреде ребра, али сматра да је требало раније да се врати на терен како би меч са Борусијом дочекао у бољој форми.

"Био сам повређен, напрсло ми је ребро. Ипак, то није нешто што би требало да ме спречи да играм. Био сам спреман да играм против Лиона (9. фебруар), али су доктори одложили мој повратак на терен", незадовољан је Нејмар.

ПСЖ је већ два пута остајао без Нејмара усред сезоне, откако је Бразилац стигао у Париз 2017. године за суму од 222 милиона евра.

"Разумем страх, пошто сам био повређен у две претходне сезоне. Али, било ми је тешко да играм овако захтевну утакмицу. Да сам био у бољој физичкој форми, сигурно бих одиграо много бољи меч", сматра Бразилац.

Парижани ће у реваншу 11. марта морати да надокнаде минус од једног гола, али и да нађи начин да зауставе Борусијиног вундеркинда Ерлинга Халанда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво