Јованчић: Војводина незгодна, али учинићемо све да победимо

Фудбалер Црвене звезде Душан Јованчић изјавио је да његов тим чека незгодан дуел са Војводином у 22. колу Суперлиге.

Душан Јованчић пружио је против Чукаричког још једну у низу сјајних партија у 2020. години и био је један од кључних играча у везном реду који је доминирао против ривала.

"Играмо против Војводине која је незгодна и чврста екипа са одличним тренером Ненадом Лалатовићем. Са нестрпљењем ишчекујемо да истрчимо на Маракану. Иако је против Чукаричког било много наших навијача који су нам пружили велику подршку, другачије је када играмо на нашем стадиону", рекао је Јованчић гостујући на клупској телевизији.

Црвено-бели ће у суботу на стадиону "Рајко Митић" дочекати новосадски тим, а меч је на програму у 18 сати.

"Сигуран сам да су се навијачи ужелели утакмица на стадиону "Рајко Митић" и да ће доћи у великом броју како бисмо остварили још један корак ка освајању титуле. Навијачи нас подршком увек носе до добрих резултата, очекујем пун "север", а ми ћемо против Војводине учинити све да забележимо нову победу", закључио је Јованчић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво