Гвардиола не напушта брод који тоне, намерава да остане у Ситију

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола, упркос казни коју је Уефа одредила енглском клубу, не жели да напусти "Етихад", преносе острвски медији.

Уефа је казнила Манчестер сити са две године изузећа из европских такмичења због кршења правила о финансијском фер плеју, али Пеп Гвардиола не жели да напусти брод који тоне.

Наводно, Шпанац је рекао блиским пријатељима да не намерава да оконча сарадњу са "грађанима", иако су за Пепове услуге заинтересовани бројни европски клубови.

Гвардиола има важећи уговор до краја следеће сезоне, али и опцију да на крају ове напусти кормило Ситија.

Острвски медији пренели су и изјаву Рахима Стерлинга, који је рекао да не размишља о промени средине и да је максимално фокусиран да помогне Ситију да оствари што боље резултате у овој сезони. 

Ситијев случај далеко је од готовог, пошто се очекује да клуб уложи жалбу Суду за спортску арбитражу на одлуку Уефе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво