Звездини јуниори за РТС: Корак по корак до елите

Црвено бели јуниори остварили су најбољи резултат једног клуба из Србије у овом такмичењу. Ако се у обзир узме чињеница да су прошлогодишњи полуфиналисти Барселона, Челси и Порто испали из даљег такмичења овај успех је тим пре већи.

„Успех је наравно, али оно што смо прошли кроз ове године и није било за неочекивати, добар рад се исплати", рекао је Драган Младеновић, директор омладинске школе.

"Очекујем да ћемо добити одброг противника, волео бих да играмо код нас, али полако . Корак по корак , као и до сада, оно што смо направили је успех и све преко је ћар", каже Младеновић.

"Мало ко је веровао у нас, једино ми у сами себе и наш стручни штаб. Обестинила нам се жеља, прошли смо даље у осмину финала, чека нас елита светског фудбала", оценио је Андрија Катић.

"Из меча у меч растемо као тим, расте нам самопоуздање. Утакмица са Шерифом била је тешка, успели смо да будемо бољи, створили више шанси, лопта није хтела у регуларном току, па су пенали одлучили. Сада очекујемо жреб, па да се спремимо за наредни меч", рекао је Алекса Марић.

Жреб за осмину финала биће одржан у Ниону у петак од 13.00 часова. Оно што је сигурно је да неће бити Бајерн из Минхена.

Утакмице су на програму 3. И 4. Марта.

број коментара 0 Пошаљи коментар