Омладинци Звезде у осмини финала Лиге шампиона

Млади фудбалери Црвене звезде савладали тим Шериф из Тираспоља у Молдавији и пласирали се у осмину финала омладинске Лиге шампиона. Омладинци Звезде су до победе дошли у головима у пенал серији 4:2 после утакмице у којој није било голова.

Омладинци Црвене звезде су добро ушли у меч и имали низ добрих прилика да у регуларном току утакмице дођу до победе, али је тим Шерифа успео да се одбрани, па је меч завршен без голова.

У пенал серији која је одлучивала о победнику, већ код првог шута истакао се голман црвено-белих Катић одличном одбаном.

Потом су једанаестерце погађали Бурмаз, Матић, Благојевић и Митровић, да би код четвртог шута противника уследила нова одбрана Катића за 4:2, коначну победу и пласман у осмину Лиге шампиона за омладинце.

Жреб за ову рунду такмичења биће одржан 14. фебруара у Ниону у 14 часова, а победнике баража чекају најбољи из групне фазе Ајакс (Холандија), Аталанта (Италија), Бајерн (Немачка), Бенфика (Португалија), Интер (Италија), Јувентус (Италија), Ливерпул (Енглеска) и Реал Мадрид (Шпанија).

Према пропозицијама Црвена звезда не може се састати једино са Бајерном, са којим је играла у групној фази. 

Мечеви осмине финала (игра се један сусрет) заказани су за 3. и 4. март.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи