Клинсман после свега два и по месеца отишао из Херте

Чувени Немац Јирген Клинсман поднео је оставку на место тренера фудбалера Херте из Берлина због, како је навео, недостатка поверења од управе. Он је у клубу провео једанаест недеља.

Некада сјајни нападач је Херту као тренер преузео у новембру прошле године, али није успео да побољша стање у тиму који је тренутно 14. на табели Бундеслиге.

"После дугог размишљања одлучио сам да се повучем. Желим да се захвалим играчима, навијачима, тренерима и запосленима у клубу на подршци и сарадњи. Био је ово изузетно узбуздљив период за мене, а Херта ће остати у мом срцу", написао је Клинсман на Фејсбуку.

"Као тренер, међутим, треба ми и поверење људи из управе да се задатак, који још није завршен, и уради. У борби за неиспадање јединство, кохезија и фокус су најважнији елементи. Ако нам то није гарантовано, онда ја не могу да искоришћавам свој тренерски потенцијал и не могу да доживим то као своју одговорност", појаснио је Клинси. 

У претходном колу Херта је поражена на свом терену од 15-пласираног Мајнца са 1:3.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи