Нема романтике за Јувентус у Верони

Сјајном игром у наставку и преокретом резултата фудбалери Вероне победили су првопласирани Јувентус са 2:1, у дерби мечу суботњег програма у оквиру 23. кола италијанске Серије А.

"Стара дама" је у град Ромеа и Јулије отишла са намером да избегнe нову "трагедију" на гостовању, пошто су на прошлом поражени у Напуљу.

И све је ишло по том плану, поготово када је Кристијано Роналдо постигао водећи гол у 65. минуту на асистенцију Бетанкура.

Међутим, ратничким приступом и неодустајањем, играчи хрватског тренера Ивана Јурића извели су фенеоменалан преокрет и дошли до велике победе над великим противником.

Егзекутори су биле својеврсне легенде Серије А, Фабио Борини и Ђампаоло Пацини.

Први је донео изједначење у 76. минуту, а други победу и то сигурним извођењем најстроже казне у 86. минуту. Претходно је Бонући играо руком, а судија Давиде Маса се консултовао са колегама из ВАР собе и показао на белу тачку.

Јувентус ће и након овог меча бити на првој позицији са 54 бода, али ће Интер имати прилику да евентуалном победом у градском дербију против Милана (недеља, 20.45) дође до поравнања на врху.

Верона, у чијем је саставу Дарко Лазовић одиграо 79. минута, сада заузима шесто место са 34 бода.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво