Гајић: Желим дуплу круну и дрес Србије

Фудбалер Црвене звезде Милан Гајић изјавио је да је генерално задовољан постигнутим у црвено-белом дресу годину дана након доласка из Бордоа и истакао да су наредни циљеви дупла круна, већа минутажа и позив у репрезентацију.

"После тежег периода у Бордоу где нисам играо последњих шест месеци било је потрено мало времена да се прилагодим на нову атмосферу, на нови начин игре, затеве", рекао је Гајић новинарима у Белеку.

Он је прославио 24. рођендан и рекао да му је дупла круна нова рођенданска жеља.

"Дупла круна је оно што нам мањка", рекао је Гајић.

Како је навео, дошао је у Звезду да оствари своје снове, бори за позицију и да сутра када се укаже прилика наставим каријеру негде даље.

"Али не бих био незадовљан да останем у Звезди дуго или до краја каријере. Ово је велики клуб. Многи мисле да је свима у интересу да оду даље, то уопште није тако",

рекао је Гајић.

Коментаришући то што није био лиценциран за Лигу шампиона, наводи да је као професионалац поштовао донете одлуке, али и да се осећао разочарано.

"Тренер је тај који бира играче и доноси одлуке, било ми је тешко, лагао бих кад бих рекао да је било лако, прихватио сам то професионално", рекао је Гајић.

На констатацију новинара да је био пројектован да буде десни бек у Звезди и репрезентацији, каже да верује да тај циљ и даље постоји.

"Неке ствари морају да се поклопе, а ако се не деси то није неуспех за мене. То је оно што стоји негде у дубини, као неко светло на крају тунела. Пут до тога је трновит, ствари морају да се поклопе и некада када милсите да сте близу, једноставно се не наместе. Лично и да се не деси не видим то као неуспех, јер је жеља сваког Србина да брани боје земље", поруцио је Гајић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи