Себаљос бежи из Арсенала, Реал му тражи нови клуб

Фудбалер Арсенала Дени Себаљос, који у Лондону игра као позајмљени играч из Реала, затражио је већу минутажу од Микела Артете или ће променити средину.

Себаљос је дошао у Арсенал као велико појачање на почетку сезоне, али је за "тобџије" одиграо само 17 мечева, од којих је већину почињао са клупе.

Додуше, Шпанац је у новембру доживео повреду због које је морао да одсуствује са терена, али откако је тим са "Емирејтса" преузео Микел Артета, Себаљос нема минутажу.

Играч средине терена жели да буде у саставу Шпаније на предстојећем Европском првенству, па је од матичног клуба затражио да му помогне и да му пронађе нову средину.

Реал је слично радио у случајевима других играча који су на познајмицама, па је тако Ваљехо из Вулвса прешао у Гранаду, Луњин је из Ваљадолида прешао у Овиједо, а Де Фрутос ће каријеру наставити у Рајо Ваљекану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи