"Ђаволи" чувају Солскјера упркос поразу од Барнлија

Оле Гунар Солскјер остаће на клупи Манчестер јунајтеда, упркос поразу "ђавола" од Барнлија на свом терену у 24. колу Премијер лиге.

Јунајтед је против Барнлија забележио осми пораз у шампионату, други узастопни, али ни то изгледа није довољно да управа клуба са "Олд Трафорда" смени Олеа Гунара Солскјера, јавља Скајспорт.

"Ђаволи" некако држе пето место на табели Премијер лиге, а пласман у Лигу шампиона изгледа као немогућа мисија.

Ипак, управа клуба и не размишља о смени Солскјера, док су у првом плану размишљања о потенцијаним појачањима, пошто прелазни рок у Енглеској траје до краја јануара.

Истина, Солскјер има проблема са повређеним играчима, пошто у утакмици против Барнлија није могао да рачуна на Пола Погбу и Маркуса Рашфорда.

Навијачима је то, ипак, слаб изговор за пораз од Барнлија на домаћем терену, први пут после 58 година.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво