Наци Унувар, најмлађи рекордер "копљаника"

Ајакс је лако савладао екипу Спакенбурга са 7:0, у осмини финала Купа Холандије, а последњи гол на мечу потигао је 16-годишњи Наци Унувар. Младић је тако постао рекордер клуба из Амстердама, као најмлађи стрелац на дебију у историји "копљаника".

Добро је познато да је Ајакс расадник талентованих фудбалера, али и међу свим тим младићима постоје они који се по нечему издвајају. Наци Унувар постао је рекордер клуба, пошто је постигао последњи гол против Спакенбурга.

Унувар је ушао у игру у 75. минуту утакмице на "Јохан Кројф арени", а када је у 86. минуту успешно извео пенал – постао је најмлађи стрелац дебитант у богатој историји Ајакса.

Млади холандски играч средине терена, пореклом из Турске, гол је постигао са 16 година и 223 дана.

Иначе, Ајакс се пласирао у четвртфинале захваљујући хет-трику Сима де Јонга, два поготка постигао је Траоре, а по један Душан Тадић и млади Унувар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи