Јунајтед разочарао на "Олд трафорду"

Фудбалери Манчестер јунајтеда поражени су на свом стадиону од екипе Барнлија са 2:0 у мечу 24. кола Премијер лиге.

"Црвени ђаволи" разочарали су своје навијаче, пошто су на "Олд трафорду" изгубили од Барнлија са 2:0. Био је ово први меч Јунајтеда ове сезоне на којем на свом стадиону нису постигли гол.

Иако је већим делом меча Јунајтед био бољи тим, гости су знали како да казне грешке противника и на крају славе.

Крис Вуд је пред крај првог полувремена донео предност Барнлију. Нападач гостију је у 39, минуту искористио добар скок саиграча и први реаговао на одбијену лопту.

Јунајтед је почетком другог полувремена покушао да заигра боље и оствари преокрет, али након само 11 минута у наставку Барнли је постигао и други гол.

Поново је Вуд био актер, овога пута одложио је лопту до Џеја Родригеза, који маестралним ударцем лопту шаље од пречку у мрежу Де Хее.

Барнли је након Лестера у прошлом колу, у овом тријумфовао над Јунајтедом и сада су даље од зоне испадања, јер са 30 бодова деле десету позицију са Арсеналом, Евертоном, Кристал Паласом и Њукаслом.

Јунајтед остаје на петом месту, са истим бројем бодова као и Тотенхем и Вулверхемптон. 

Резултати осталих мечева:

Лестер - Вест Хем 4:1
Тотенхем - Норич 2:0.

Табела Премијер лиге:

Ливерпул 64, Манчестер сити 51, Лестер 48, Челси 40, Манчестер јунајтед 34, Тотенхем 34, Волверхемптон 34, Шефилд 33, Саутемптон 31, Арсенал 30, Кристал Палас 30, Евертон 30, Њукасл 30, Барнли 30, Брајтон 25, Астон Вила 25, Вест Хем 23, Борнмут 23, Вотфорд 23, Норич 17.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво