Чукарички се припрема на Кипру, омладинци уз први тим

Фудбалери Чукаричког путују на Кипар, где ће наредне две недеље провести на припремама за наставак сезоне.

Стара база „брђана" биће Лимасол, а тренер Александар Веселиновић на пут је провео 28 играча.

Занимљиво је да ће и ове године сада већ традиционално са првим тимом бити и омладинска екипа клуба са Бановог брда, што је редак случај на овим просторима.

Планирано је да се на Кипру одигра и седам контролих утакмица, како би „брђани" што спремније дочекали други део првенства.

"Очекујемо боље услове него што смо имали за две недеље у Београду, јер вештачка подлога није препоручљива за овакав период где треба да се ради јаким интензитетом. Радујемо се због лепог времена и добрих терена", изјавио је Немања Белић.

Голман Чукаричког рекао је да се екипа увек лепо осећа на Кипру.

"Чукарички иде на Кипар од кад је Драган Обрадовић преузео клуб и тамо се осећамо као домаћи, све што нам затреба то нам се испуни, на нама је да тренирамо, покажемо добар рад и надамо се да ће нас повреде заобићи", закључио је Белић.

"Први део смо одрадили феноменално и очекујем да ћемо на Кипру наставити у истом ритму и да дочекамо спремно наставак шампионата. Имамо велике амбиције, Европа је наш циљ и надам се да ћемо доћи до тога", рекао је офанзивни везиста Асмир Кајевић.

Чукарички након 20 мечева у домаћем првенству заузима четврто место са 40 бодова, четири мање од другопласирног Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво