Милошевић прекинуо пријатељску утакмицу

Фудбалери Партизана победили су румунски Виторул 1:0 ( 0:0) у Белеку у првој применој утакмици пред почетак пролећног дела сезоне. Тренер Партизана Саво Милошевић повукао је екипу са терена два минута пре краја меча јер је био незадовољан суђењем чиме је желео да заштити играче.

Тренер Партизана Саво Милошевић после меча обратио се новинарима и објаснио зашто се наљутио на судију, прекинуо утакмицу са румунским Виторулом и повукао екипу са терена а потом је то објавио и на друштвеним мрежама.

"Изнервирао ме је аматерски ниво суђења. Ми смо изашли да играмо пријатељску уткамицу. После 15 минута схватио сам да не можемо да играмо пријатељску јер противник игра тактички. Прихватили смо и такав дуел. Ако се игра тактички онда и суђење мора да буде професионално. Ово је био ниво испод аматерског. Нису сви актери били на нивоу задатка. Судије нису задовољиле ниједан професионални критеријум. Апсолутно ме не занима резултат. Желим да заштитим играче. Не требају нам повреде нарочито на оваквим утакмицама. Три играча су нам била у позицији да ризикују повреду. Да смо и ми одговорили на агресију агресијом дошло би до туче.", објаснио је Милошевић.

Једини стрелац за црно-беле у дуелу са Виторулом на терену хотела Суено Голф био је Немања Јовић у 68. минуту.

Изабраници Сава Милошевића данас ће одиграти још један контролни меч против пољске Краковије од 14 сати. 

За крај двонедељних припрема у Турској предвиђен је још један припреми сусрет који ће црно-бели у недељу играти против словачког Ружомберока.

Фудбалери Партизана од 1. до 9. фебруара учестоваће на турниру у Катару.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара