Станковић после дебија на клупи Звезде: За 10 дана играчи ми ушли под кожу

Нови тренер Црвене звезде Дејан Станковић дебитовао је на клупи црвено-белих победом над Арисом из Лимасола 2:0. Станковић је пред наставак сезоне наследио Владана Милојевића, који је отишао након две и по сјајне године.

Легендарни играч српског великана рекао је да је поносан на играче због свега што су учинили у првих 10 дана припрема на Кипру.

"Одрадили смо стварно невероватан посао овде на Кипру, једне одличне припреме и драго ми је што смо сви били на броју. А, зна се шта то значи за једног тренера, 'ону реч' не смем ни да поменем. Желео бих да похвалим све момке, да им се захвалим на раду, на поштењу, залагању, стварно су златни. Препоносан сам на њих, за само 10 дана ушли су ми невероватно под кожу и желим им сву срећу овог света", рекао је Станковић.

Његов тим је доминирао свих 90 минута против Кипрана, али Станковићу није желео да улази у детаље, нити много да хвали.

"Нећу да причам о појединцима, нећу ни о овој утакмици која је у принципу била награда јер није била у плану а дошла је као плус за феноменалан рад. Одиграли су момци два пута 45 минута лепо, коректно, има ту да се ради на детаљима, било је добрих ствари. Хтео бих да се извиним Југу Станојеву што није играо, али хтео сам да пружим шансу страријима. Биће прилике за њега. Честитам свима славу Светог Јована која је и моја слава. Ми настављамо са радом", закључио је шеф струке Црвене звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи