Бускетс имао више додавања него цео противнички тим

Фудбалери Барселоне савладали су Гранаду са 1:0 у утакмици у којој је дебитовао нови тренер Кике Сетијен. Каталонци су након разлаза са Ернестом Валвердеом уписали тријумф у којем су подсетили на старе дане.

Барса је потпуно доминирала против Гранаде и забележила 1.005 додавања, што је највећи број још од најуспешније ере под Пепом Гвардиолом.

Податак који је још интересантнији тиче се везисте и заменика капитена Серђа Бускетса.

Централни везиста шампиона Шпаније забележио је 145 додавања, више него сви противнички играчи заједно. Они су имали 130 успешних пасова на "Камп Ноу".

Колико је Бускетс поново постао битан, показује чијненица да је уписао 14 одузетих лопти, далеко највише у домаћем саставу. Други у овом параметру био је Ђорди Алба са осам враћених поседа.

Посед лопте и нападачка игра су оно што Кике Сетијен жели да врати игри Барселоне и већ у првој утакмици се могло видети да све то може да допринесе бољим резултатима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво