Матић након пораза: Тешко је када не постигнеш гол, били смо бољи у другом полувремену

Српски фудбалер у редовима Манчестер јунајтеда Немења Матић након пораза од Ливерпула од 2:0, изјавио је да упркос разочаравајућем поразу, екипа има шта позитивно да извуче.

Матић је рекао да су сви у Јунајтеду са разлогом разочарани због пораза од Ливерпула, али да верује да су показани позитивни знаци током меча.

"На терену, осетили смо да можемо да створимо шансу и дамо гол. Мислим да смо играли добар фудбал. Последњих 35-40 минута, били смо боља екипа. Ипак, тешко је, када не постигнете гол против овакве екипе, тешко можете очекивати реми или победу", рекао је Матић.

Матић мисли да је меч против Ливерпула показао како Јунајтед треба да игра против великих клубова.

"Милсим да су сви на терену осетили да имамо контролу над мечом и то је модел како треба да играмо против најбољих тимова", изјавио је српски фудбалер.

Најбољу шансу за "црвене ђаволе" у гол није претворио Марсијал у другом полувремену, када је уместо да пласира, лопту јако послао изнад гола ривала.

"Била је то лепа акција, дупли пас са Переиром, и потом шанса за гол. Имали смо и шанси у првом полувремену такође. Морамо да искористимо те шансе, поготово када играмо против највећих тимова, где можете направити три или четири шансе, једну морате искористити, јер ако ви не постигне гол, противник хоће", закључио је Матић.

Наредни меч Јунајтед у домаћем првенству игра против Барнлија 22. јануара. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво