Лестер губи корак за Ситијем

Фудбалери Лестера поражени су на гостовању у Барнлију са 2:1, у мечу 23. кола Премијер лиге.

Лестер је са освојених 45 бодова остао на трећем месту, са три бода мање од Ситија и 16 бодова заостатка за лидером првенства Ливерпулом.

Узбудљив меч виђен је у Барнлију. Лестер је дошао по сва три бода, нападао, стварао шансе, али нису успеоли да дођу до циља. Домаћин је преокретом у наставку стигао до важна три бода и одвојио се од зоне испадања.

Лестер је повео у 33. минуту. Пресечен напад домаћина на средини терена, Барнс је соло продором улетео у казнени простор, преварио чувара и постигао погодак. При овом резултату отишло се на одмор.

Домаћин је изједначио у 56. минуту. После изведеног корнера Шмајхел је успео да одбрани први ударац, међутим лопта се одбила до Вуда коме није било тешко да је пласира у мрежу.

Велику шансу да поново поведе Лестер је пропустио у 68. минуту. Вардијев шут са беле тачке голман Поуп је успо да одбрани. Наставио је гост да напада, међутим лопта није хтела у гол. Још једну шансу пропустио је Варди, када се наша сам испред голмана „успео" је да га погоди.

Казна је уследила у 79. минуту. Брз напад домаћина. Тејлор је прошао по левој страни и упутио центаршут, у висини петерца Еванс је одбија, међутим на њу је налетео Вествуд прецизним ударцем је закуцао у мрежу.

Премијер лига, 23. коло:

Субота:
Вотфорд - Тотенхем 0:0
Арсенал - Шефилд 1:1
Брајтон - Астон Вила 1:1
Манчестер сити - Кристал Палас 2:2
Норич - Борнмут 1:0
Саутемптон - Волверхемптон 2:3
Вест Хем - Евертон 1:1
Њукасл - Челси 1:0

Недеља
Барнли - Лестер 2:1
17.30 Ливерпул - Манчестер јунајтед

Табела: Ливерпул 61, Манчестер сити 48, Лестер 45, Челси 39, Манчестер јунајтед 34, Волверхемптон 34, Шефилд 33, Тотенхем 31, Кристал Палас 30, Арсенал 29, Евертон 29, Њукасл 29, Саутемптон 28, Барнли 27, Брајтон 25, Вест Хем 23, Вотфорд 23, Астон Вила 22, Борнмут 20, Норич 17. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара