Гудељ бесан на судије, Севиљи ВАР одузео шансу против Реала

Српски репрезентативац из редова Севиље Немања Гудељ био је бесан после пораза свог тима од Реал Мадрида. "Краљевски клуб" савладао је Андалужане са 2:1, у утакмици 20. кола шпанске Ла Лиге.

Севиља је успела да се врати после гола заостатка, али је Каземиро својим другим поготком ипак растужио гостујуће навијаче.

Међутим, могло је све да буде другачије јер је у 30. минуту екипа Хулена Лопетегија дошла до предности, али је гол Лука де Јонга поништен након интервенције ВАР судије.

Гудељ је приликом покушаја да направи блок зауставио Милитаа и судија је поништио погодак, чини се оправдано. Међутим, везиста наше репрезентације, који је на терену провео читав меч, био је незадовољан овом одлуком.

"Не мислим да сам направио фаул. Стао сам, а Милитао је налетео на мене. Хтео сам да прођем поред њега и одем на другу стативу, али он је налетео на мене. Чак и када сам прегледао снимак на ТВ-у, не мислим да сам направио фаул. Судија је погрешио!", рекао је Гудељ.

Монћи, легендарни спортски директор Севиље, био је још резигниранији оваквим исходом, посебно јер је и други гол Де Јонга био провераван.

"Сви су видели, ово је одлука која нас много боли. Морам да ћутим, одбијам да анализирам утакмицу у којој нам је поништен регуларан гол за вођство од 1:0", рекао је Монћи и додао:

"Да су нам поништили и други гол Де Јонга, сишао бих доле и извео играче са терена."

Реал је овим тријумфом избио на чело табеле са 43 бода и утакмицом више од Барселоне, док су Андалужани четврти са 35.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се